«Твій адвокат, блогере!»

«Твій адвокат, блогере!»

В умовах стрімкого розвитку соціальних мереж все більше людей відкривають для себе нові можливості, які перетворюють соціально-медійний простір в професійну сферу зайнятості, який  трансформує звичайний скролінг стрічки новин чи запис відео для Ютуб каналу або стріму в медійний бізнес нового формату.

Відповідні зміни вимагають від блогерів та Тік-токерів не лише створення якісного контенту, що дозволить увійти до медійного рейтингу, а й принципово змінити підхід до своєї активності у соціальних мережах, шляхом формування бренду «медійного образу чи персонажу», захисту унікальності стилю та контенту, монетизації донатів та виплат від рекламодавців, формування соціально відповідального образу.

Діджиталізація невпинно змінює наше суспільство з кожним днем. Наразі, все більше користувачів соціальних мереж заробляють в інтернеті. Зароджуються нові онлайн спільноти стримерів, блогерів, Тік-Токерів, ютуб блогерів, які працюють та заробляють в соціальних мережах, створюючи крутий контент.

Але, крутий контент – це виключно творчий момент, що розкриває особистість творця чи певну філософію, однак не варто забувати, що у медалі завжди є друга сторона і в нашому випадку, саме «правова сторона медалі», яка передбачає рекламні контракти, авторське право та ліцензування, узгодження стрімінгових прав та врешті-решт створення власного впізнаваного «бренду».

І саме через необхідність юридичного супроводу такої діяльності, наша прогресивна команда юристів спільно з найкращими менеджерами вирішила втілити новий проект «Твій адвокат, блогере!». Насамперед, це правовий захист, завдяки якому вся інтелектуальна власність твого контенту буде надійно захищена, а рекламні контракти не стануть для тебе «сюрпризом із дрібними літерами».

Пов'язані пости

Залиште відповідь