International Diia Summit Brave Ukraine

International Diia Summit Brave Ukraine

Фахівці ЮП “Мельничук & Партнери” прийняли участь у першому цифровому саміті – International Diia Summit Brave Ukraine, який відбувся в Давосі. Повна діджиталізація суспільства не за горами, ми цифровізуємося у геометричній прогресії, наше Міністерство цифрової трансформації вносить невід’ємний вклад у світовий розвиток.

На сьогоднішній день доступ до інтернету у нашій країні є навіть у самих віддалених куточках та селах. Ми ПЕРША КРАЇНА В ЄВРОПІ в якій створили електронний паспорт громадянина України.

Дія – це додаток, який в першу чергу полегшує життя громадян України, не треба стояти у чергах, не треба їхати в податкову, щоб подати звіт, деякі документи можна отримати у декілька кліків. Наша країна на порозі нового майбутнього і ринок послуг має трансформуватися разом з країною. У нашої компанії вже є цікаві пропозиції для онлайн бізнесу, блогерів, it-сектору та власників віртуальних активів, але ми не збираємося на цьому зупинятися. Тому, чекайте новинок на які нашу команду надихнув International Diia Summit Brave Ukraine.

Пов'язані пости

Залиште відповідь