International Diia Summit Brave Ukraine

International Diia Summit Brave Ukraine

Фахівці ЮП “Мельничук & Партнери” прийняли участь у першому цифровому саміті – International Diia Summit Brave Ukraine, який відбувся в Давосі. Повна діджиталізація суспільства не за горами, ми цифровізуємося у геометричній прогресії, наше Міністерство цифрової трансформації вносить невід’ємний вклад у світовий розвиток.

На сьогоднішній день доступ до інтернету у нашій країні є навіть у самих віддалених куточках та селах. Ми ПЕРША КРАЇНА В ЄВРОПІ в якій створили електронний паспорт громадянина України.

Дія – це додаток, який в першу чергу полегшує життя громадян України, не треба стояти у чергах, не треба їхати в податкову, щоб подати звіт, деякі документи можна отримати у декілька кліків. Наша країна на порозі нового майбутнього і ринок послуг має трансформуватися разом з країною. У нашої компанії вже є цікаві пропозиції для онлайн бізнесу, блогерів, it-сектору та власників віртуальних активів, але ми не збираємося на цьому зупинятися. Тому, чекайте новинок на які нашу команду надихнув International Diia Summit Brave Ukraine.

Пов'язані пости

«Твій адвокат, блогере!»

«Твій адвокат, блогере!»

В умовах стрімкого розвитку соціальних мереж все більше людей відкривають для себе нові можливості, які перетворюють соціально-медійний простір в...

Опублікований

Залиште відповідь